Quote

Keittiöremontti 106-vuotiaassa Jugend-talossa

MODERNI KEITTIÖ SYNTYI VANHAA KUNNIOITTAEN – Keittiöremonttimme lähtökohtana oli käytännöllinen, moderni design. Halusimme säilyttää kodissamme vanhan arvokkaan tunnelman, mutta samalla toivoimme myös nyky-aikaisia keittiöratkaisuja ja modernia, puhuttelevaa yleisilmettä.  Käytännössä halusimme siis uuden modernin keittiön, mutta toteutettuna vanhaa kunnioittaen, Kent toteaa ja jatkaa: – Kerroimme suunnittelijalle haasteelliset toiveemme heti ensi tapaamisella ja hän nappasi niistä välittömästi […]


Jatkaaksesi artikkelien lukemista, sinun tulee liittyä Puustellin uutiskirjeasiakkaaksi.

Remontoija
Rakentaja

Uutiskirjeasiakkaana pääset lukemaan kaikki remonttikoulun artikkelit ja saat tietää uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista. Tilatessasi uutiskirjeen liityt Puustellin asiakasrekisteriin ja varmistat, että saat ajankohtaiset tiedot aina henkilökohtaisesti sähköpostiisi.

Kiitos tilauksestasi!

Nyt voit jatkaa remonttikoulun artikkeleiden lukemista.

Uutiskirjeasiakkaan saat tietoa keittiön remontoinnista, uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista.

KIITOS VIESTISTÄSI!

Otamme Sinuun pikimmiten yhteyttä ja jutellaan lisää keittiöremontistasi.

Kiitos uutiskirjetilauksestasi!

Onnea arvontaan!
Arvonta suoritetaan 12/2018.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Uutiskirjeasiakkaan saat tietoa keittiön remontoinnista, uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista.