2000-luvulla rakennettu ja sittemmin laajalti remontoitu Kastelli-talo sai viimeistellyn silauksensa, kun myös kodin sydän eli perheen ahkerassa käytössä oleva keittiö päätettiin uudistaa. Talon asukkaat olivat hiljalleen vuosien saatossa remontoineet koko muun kodin, mutta keittiö oli vielä alkuperäisessä kunnossa ja riiteli vanhuuttaan muuten modernin kodin kanssa.

Mies ja mittanauha apuna suunnittelussa

– Alkuun ajattelimme vaihtaa vain keittiön kaappien ovet, kertoo talon isäntä Janne Järvinen myhäillen ja jatkaa sitten hymyssä suin: – Mutta kuinkas kävikään, lopulta vain yhdelle seinälle vaihdettiin kaapin ovet ja muuten koko keittiö meni uusiksi.
– Päätös lähteä tekemään laajempaa keittiöremonttia oli lopulta todella helppo, Janne kertoo ja jatkaa: – Ammattitaitoinen keittiösuunnittelija, joka tuli suunnittelukäynnille kotiimme mies & mittanauha -ajatuksella, osasi kysyä meiltä oikeita kysymyksiä – ja toisaalta esitellä sellaisia nykykeittiön kiinnostavia mahdollisuuksia, joita emme osanneet lainkaan itse edes ajatella. Näin jälkikäteen ajatellen juuri nuo modernin keittiön mahdollisuudet saivat meidät innostumaan laajemmasta keittiöremontista, ja onneksi näin.

Järkevät valinnat ja ripaus arjen luksusta

Modernit mahdollisuudet tarkoittavat keittiöremontin yhteydessä usein älykkäämpiä, vähemmän tilaa vieviä ja visuaalisesti puhuttelevia säilytysratkaisuja, käyttäjäystävällisiä toiminnallisuuksia ja ilman muuta myös energiatehokkaampia keittiökalusteita.

– Me saimme fiksulla suunnittelulla keittiöömme paitsi uutta raikasta ilmettä myös huomattavasti enemmän työtilaa. Tämän lisäksi toiveemme kivitasosta muuttui matkan varrella suunnittelijan suosittelemaksi laminaattitasoksi, joka ei näyttävyydessä yhtään häviä kivitasolle, mutta on ominaisuuksiltaan kestävämpi ja toimivampi, kertoo Janne Järvinen.

Ja mahtui mukaan pieni annos luksustakin, kun innostuimme toteuttamaan alun perin miniämme ehdottoman aamiaiskaapin, joka tuo aivan omanlaisensa, viihtyisän tunnelman keittiöömme. Kaappi on samaan aikaan todella näyttävä, mutta myös kätevä ja käytännöllinen säilytysratkaisu.

– Ja mahtui mukaan pieni annos luksustakin, kun innostuimme toteuttamaan alun perin miniämme ehdottaman aamiaiskaapin. Alkuun ajattelimme, että moinen ylellisyys on täysi mahdottomuus meille, perheemme tavanomaiseen keittiöön. Suunnittelija onneksi teki erinomaista työtä ja pystyi todella nopeasti piirtämään aamiaiskaapille paikan keittiöömme. Ja hyvä näin, sillä se tuo aivan omanlaisensa, viihtyisän tunnelman keittiöömme, jatkaa Janne tyytyväisenä. Aamiaiskaappi on samaan aikaan todella näyttävä, mutta myös kätevä ja käytännöllinen ratkaisu monen muotoiseen keittiöön.

– Viikonloppuisin voimme kaikessa rauhassa nauttia keittiössä pitkiä aamiaisia ja korjata sitten sukkelasti aamiaistarpeet samaan paikkaan odottamaan seuraavaa ruokailuhetkeä, kertoo Janne iloisena.

Lue myös: Uskalla sinäkin unelmoida! Uusi keittiö on ihana asia.

Jatkaaksesi artikkelien lukemista, sinun tulee liittyä Puustellin uutiskirjeasiakkaaksi.

Remontoija
Rakentaja

Uutiskirjeasiakkaana pääset lukemaan kaikki remonttikoulun artikkelit ja saat tietää uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista. Tilatessasi uutiskirjeen liityt Puustellin asiakasrekisteriin ja varmistat, että saat ajankohtaiset tiedot aina henkilökohtaisesti sähköpostiisi.

Kiitos tilauksestasi!

Nyt voit jatkaa remonttikoulun artikkeleiden lukemista.

Uutiskirjeasiakkaan saat tietoa keittiön remontoinnista, uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista.

KIITOS VIESTISTÄSI!

Otamme Sinuun pikimmiten yhteyttä ja jutellaan lisää keittiöremontistasi.

Kiitos uutiskirjetilauksestasi!

Onnea arvontaan!
Arvonta suoritetaan 12/2018.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Uutiskirjeasiakkaan saat tietoa keittiön remontoinnista, uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista.