Keittiöremontin ei tarvitse olla pölypainajaista: ammattimaisesti tehty suojaus helpottaa siivousurakkaa merkittävästi sekä suojelee kotiasi pölyn aiheuttamilta vaurioilta. Puustellin käyttämä alipaineratkaisu on menetelmä, jonka avulla suojataan sekä kotisi pintoja että sisäilmaa keittiöremontin aikana.

Keittiöremontti on sisustajalle kaksiteräinen miekka: pitkään mielessä kypsyneiden keittiöunelmien toteuttaminen tuo usein mukanaan pölyä ja sotkua, joka levittyy helposti kodin jokaiseen nurkkaan. Keittiöremontin yhteydessä ilmaan kulkeutuva pöly saattaa myös vahingoittaa arvoesineitä tai huonekalujen herkkiä pintoja. Jotta vaurioilta vältytään remontoitava alue tulisi aina suojata huolellisesti, näin vältetään eri työvaiheissa syntyvän pölyn leviäminen muualle huoneistoon. Keittiöremontti voidaan hoitaa lähes pölyttömästi, kun käytetään alipaineistusta.

Alkusuojaus tehdään ensimmäiseksi

Remonttikohteen alkusuojaukseen kuuluu kulkuväylien lattiapintojen suojaus välittömästi remontoitavaan kohteeseen saavuttaessa, myös koneellinen ilmanvaihto kytketään pois päältä. Ammattitaitoinen ja vastuullinen keittiöremonttia tekevä yritys hoitaa suojaukset sinun puolestasi.

Purkutöiden pölyttömät työvaiheet, esimerkiksi kaapistojen irrottamiset, voidaan harkinnan mukaan suorittaa ennen kuin remontoitava tila eristetään. Tämä helpottaa tavaroiden kuljettamista kulkuaukkojen ollessa vielä vapaina.

Piikkaus, sahaus ja hiontatyöt vaativat remontoitavan tilan tehokkaan eristämisen. Sellaista tilaa ei olekaan, jota ei pystyttäisi eristämään remontin ajaksi, jotta kodin muut tilat pysyvät puhtaina ja lähes pölyttöminä.

Puustelli hoitaa keittiöremonttisi lähes pölyttömästi, hellävaraisesti ja perheesi hyvinvointia ajatellen. Katso videolta, miten keittiöremontti toteutuu alipaineistuksen ansiosta ilma pölypainajaista ja miten remontoitava tila eristetään.

 

Alipaine estää näkymättömän remonttipölyn leviämisen

Alipaineistajan synnyttämä paine-ero estää tehokkaasti remonttipölyn kulkeutumisen remontoitavasta kohteesta kodin muihin tiloihin. Alipaineistajan suodattimet keräävät sekä karkean että hienojakoisen, silmälle näkymättömän pölyn.

Alipaineimun ansiosta silmille näkymätön, erittäin hienojakoinen pöly kulkeutuu alipaineistajan suodattimeen, ja puhdas korvausilma virtaa läpivientikehyksen aukoista sisään.

Alipaineistajan tehokkaiden suodattimien ansiosta poistoilmaputkea ei välttämättä tarvitse viedä ulos asti, vaan poistoilma voidaan ohjata suoraan huoneiston puhtaaseen tilaan.

Jatkaaksesi artikkelien lukemista, sinun tulee liittyä Puustellin uutiskirjeasiakkaaksi.

Remontoija
Rakentaja

Uutiskirjeasiakkaana pääset lukemaan kaikki remonttikoulun artikkelit ja saat tietää uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista. Tilatessasi uutiskirjeen liityt Puustellin asiakasrekisteriin ja varmistat, että saat ajankohtaiset tiedot aina henkilökohtaisesti sähköpostiisi.

Kiitos tilauksestasi!

Nyt voit jatkaa remonttikoulun artikkeleiden lukemista.

Uutiskirjeasiakkaan saat tietoa keittiön remontoinnista, uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista.

KIITOS VIESTISTÄSI!

Otamme Sinuun pikimmiten yhteyttä ja jutellaan lisää keittiöremontistasi.

Kiitos uutiskirjetilauksestasi!

Onnea arvontaan!
Arvonta suoritetaan 12/2018.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Uutiskirjeasiakkaan saat tietoa keittiön remontoinnista, uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista.