Onnistunut keittiöremontti koostuu monista eri osa-alueista. Teet sitten itse tai teetät työn ammattilaisella, koostimme sinulle vinkkilistan tärkeimmistä, onnistuneeseen lopputulokseen johdattavista asioista jotka sinun on hyvä keittiöremontissa huomioida.

VINKKILISTA:

1. Suunnittele ja ideoi huolellisesti unelmiesi keittiö – anna ideoille tilaa. Käytä ammattilaisen apua etenkin tässä vaiheessa. Hyvä keittiösuunnittelija tietää ja tuntee laajat mahdollisuudet, on tilasuunnittelun ammattilainen ja ennen kaikkea kuuntelee toiveesi ja käyttötarpeesi ja osaa ehdottaa niihin pohjautuvaa ratkaisua.

2. Tutustu ammattilaisen avustuksella ratkaisumahdollisuuksiin, materiaaleihin ja modernin keittiön mahdollisuuksiin ennen valintoja. Kerää tietoa siitä, mitä muut ovat tehneet ja millaisia keittiöremonttikokemuksia vastaavissa remonttikokonaisuuksissa on. Inspiroidu asiakastarinoista!

3. Valitse kumppani huolella! Toimittajayrityksen kokemus, asiakastyytyväisyys ja osaaminen koko palvelualueelta suunnittelusta onnistuneeseen lopputulokseen on sinun tyytyväisyyden tae koko projektin aikana!

4. Muista, että hyvä ja tarkka keittiöremonttisuunnitelma varmistaa, että et saa vain tarjousta vaan saat toteutuksesta tarkan hinnan, jossa on kaikki elementit ja työvaiheet sekä tarvittavat sähkö- ja viemärityöt huomioitu!

5. Ota ammattilainen avuksi. Mitä mittavampi remonttisi on, sitä varmemmin sinun kannattaa ottaa ammattilainen hoitamaan koko projektia: aikatauluttamaan työvaiheet, materiaalien tuonnit, poisviennit, siivoukset ja putki- ja sähköyöt sekä muutostyöt jälkitarkastuksineen.

6. Varmista, että työsuunnitelmassa on listattuna kaikki tarvittavat työvaiheet ja vastuunjaot ovat selkeästi esillä.

7. Huomioi, että kerros- tai rivitalon keittiöremontista on tehty tarvittavat ilmoitukset – hyvä keittiöremonttitoimittaja hoitaa nämäkin puolestasi.

Nauti matkasta – anna ammattilaisen hoitaa se missä hän ON parhaimmillaan

Puustellin osaava tiimi on valmiina auttamaan projektissasi – jotta lopputuloksena on unelmiesi keittiö ja muutosmatka, josta nautit!

Lue myös: Mistä tunnistat hyvän keittiösuunnittelijan?

Jatkaaksesi artikkelien lukemista, sinun tulee liittyä Puustellin uutiskirjeasiakkaaksi.

Remontoija
Rakentaja

Uutiskirjeasiakkaana pääset lukemaan kaikki remonttikoulun artikkelit ja saat tietää uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista. Tilatessasi uutiskirjeen liityt Puustellin asiakasrekisteriin ja varmistat, että saat ajankohtaiset tiedot aina henkilökohtaisesti sähköpostiisi.

Kiitos tilauksestasi!

Nyt voit jatkaa remonttikoulun artikkeleiden lukemista.

Uutiskirjeasiakkaan saat tietoa keittiön remontoinnista, uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista.

KIITOS VIESTISTÄSI!

Otamme Sinuun pikimmiten yhteyttä ja jutellaan lisää keittiöremontistasi.

Kiitos uutiskirjetilauksestasi!

Onnea arvontaan!
Arvonta suoritetaan 12/2018.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Uutiskirjeasiakkaan saat tietoa keittiön remontoinnista, uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista.