Oletko haaveillut uudesta keittiöstä jo pidemmän aikaa, tutustunut vaihtoehtoihin ja etsinyt juuri sitä sinulle täydellistä keittiötä? Olitpa sitten jo löytänyt unelmiesi keittiön tai vasta matkalla sitä kohden, pääset nyt tutustumaan siihen, miten suunnitelmissa siintävä keittiöremontti parhaiten toteutuisi. Puustellin keittiöremontin ABC kertoo millainen kokonaisuus keittiöremontti on, miten se hoituu mahdollisimman näppärästi ja kuinka varmistat, että lopputulos on juuri sellainen, kuin mistä olet aina haaveillut. Tervetuloa yhteiselle remonttimatkalle!

Suomalainen viettää runsaasti aikaa kotona. Kotona – ja etenkin keittiössä – ollaan yhdessä ja siellä vaihdetaan päivän kuulumiset. Ruoanlaitto ja yhdessä syöminen ovat iso osa perheiden arkea. Ruoanlaitto on tapa arjessa, mutta se on yhä enemmän myös harrastus ja elämäntapa. Haluamme voida hyvin, laitamme itse ruokaa hyvistä raaka-aineista ja meille on tärkeää jakaa ruokahetki läheistemme kanssa.

Keittiöön panostaminen on panostus laadukkaaseen yhdessäoloon!

Keittiösuunnittelu on muuttunut viimeisten vuosien aikana merkittävästi. Tämän päivän keittiöissä käyttäjämukavuus on aivan uudella tasolla. Keittiöihin on tullut myös lisää teknologiaa, joka entisestään helpottaa arkea. Älykkäät kodinkoneet ohjaavat ja auttavat meitä arkisissa askareissa ja samalla vahvistuvat entisestään myös käyttäjäystävällisyys, ergonomia sekä designin rooli.

Tiesitkö esimerkiksi, että induktioliesi saa veden kiehumaan vain 30 sekunnissa. Eikö kuulostakin helpolta?

Myös meille kuluttajille on nyt tarjolla keittiöratkaisuja, joista huippukokitkin nauttivat. Voimme rakentaa keittiöstämme kulinaristisen ruoanlaiton keitaan tai voimme tehdä siitä romanttisen kodikkaan paikan, jossa on runsaasti yhteistä tilaa isoine pöytineen ja saarekkeineen.
Keittiöremontin edessä meillä on valittavana itsellemme mieluisimmat ratkaisut satojen vaihtoehtojen joukosta, niin materiaalien, mallistojen, kuin kodinkoneidenkin osalta. Keittiö onkin siksi aina yksilöllinen asia, ja on tärkeää että unelmiesi keittiöstä tulee juuri sinun näköisesi.

VINKKI: Keittiöremontin alkuvaiheessa on tärkeää kirjata omat keittiön käyttötarpeet ylös ja miettiä, mihin keittiötä käyttää ja miten. Näin otat ensimmäisen askeleen kohti unelmiesi keittiötä!

Tiedätkö jo, millainen on sinun unelmiesi keittiö? Lähde ottamaan siitä selvää. Näin tekee vuosittain yli 6000 suomalaista, jotka toteuttavat keittiöunelmansa Puustellin kanssa.

Oletko valmiina, unelmat odottavat!

Lue myös: Näin keittiöremontin hinta muodostuu

Jatkaaksesi artikkelien lukemista, sinun tulee liittyä Puustellin uutiskirjeasiakkaaksi.

Remontoija
Rakentaja

Uutiskirjeasiakkaana pääset lukemaan kaikki remonttikoulun artikkelit ja saat tietää uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista. Tilatessasi uutiskirjeen liityt Puustellin asiakasrekisteriin ja varmistat, että saat ajankohtaiset tiedot aina henkilökohtaisesti sähköpostiisi.

Kiitos tilauksestasi!

Nyt voit jatkaa remonttikoulun artikkeleiden lukemista.

Uutiskirjeasiakkaan saat tietoa keittiön remontoinnista, uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista.

KIITOS VIESTISTÄSI!

Otamme Sinuun pikimmiten yhteyttä ja jutellaan lisää keittiöremontistasi.

Kiitos uutiskirjetilauksestasi!

Onnea arvontaan!
Arvonta suoritetaan 12/2018.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Uutiskirjeasiakkaan saat tietoa keittiön remontoinnista, uutuuksista, tarjouksista ja Keittiögalleriaan ladatuista uusista kuvista.